Tillbaka på jobbet

Hej alla fina, Det är med glädje jag får berätta att jag börjar arbeta igen från och med måndagen den 29 maj 2017, efter att jag varit mammaledig i ca 14 månader. Jag mjukstartar deltid och kommer att utöka öppettiderna allteftersom. Boka gärna tid för nagelbehandling, makeup och trådning som vanligt på bokadirekt (länken nedan) eller genom att ringa ill salongen. https://www.bokadirekt.se/places/arne%26elsa-9526 Salongen: 0455 – 31 10 23 Det blir härligt och få ta hand om er igen mina finaste kunder Gladaste hälsningar Farnaz Noori Certifierad nagelterapeut Salong arne&elsa Landbrogatan 19, Karlskrona   Om arne&elsa arne&elsa är en modern skönhetsstudio som erbjuder dig det lilla extra. Vi tycker att det är viktigt med personliga möten och trevlig miljö. Fram till år 2014 hette salongen Hårfixarna, men har nu… Läs mer här: https://www.bokadirekt.se/places/arne%26elsa-9526... read more

1-årjubileum

Mitt lilla företag Chic by Farnaz fyllde ett år i juni 2015 och det vill jag fira med er genom följande erbjudande. Mycket nöje: (Erbjudandet är tidsbegränsat och så lång lagret... read more

Egenvård hemma

För att Du ska bevara Dina vackra naglar behöver de lite omvårdnad hemma. Vilket i sin tur gör att Du inte behöver komma på återbesök så ofta. Du spar alltså tid och pengar. Om Du gör denna hemmarutin regelbundet kommer Dina naglar alltid att se fräscha ut!

read more

Här publicerar jag tips och råd, artiklar som jag tycker är intressant och nyheter i branschen. Maila mig gärna om vad ni vill se mer av.

 

Här kan ni också lämna åsikter helt anonymt. Men vill ni ha feedback får ni gärna skriva in er email adress.

Berätta gärna hur du upplever oss, våra tjänster och bemötande!

2 + 14 =

Share This